Ruhrgebied

Het industriële Ruhrgebied is een walhalla voor de fotograaf. Drie dagen zijn we op pad,  we zoeken het (fotografische) spanningsveld tussen industrie, natuur en leefbaarheid. Iedere dag wordt afgesloten met een uitgebreide bespreking van de foto's die je die dag hebt gemaakt.

Programma

Fotocursus met persoonlijke aandacht
Foto driedaagse in het Ruhrgebied 27 tot en met 29 september 2019
Prijs: € 515,=, niet inbegrepen is je (eigen) vervoer naar het Hotel nabij Duisburg.

Drie hele dagen ben je intensief bezig zijn met de fotografie. We werken met een kleine groep ( max 6 deelnemers), professioneel begeleid door vakfotograaf Leo de Jong. Het is eigenlijk meer persoonlijke coaching dan een cursus. Daardoor kunnen we je ook echt vooruit helpen, ongeacht je niveau en ervaring. Na drie dagen heb je echt vooruitgang geboekt en maak je andere foto's, gegarandeerd.

Wat ga je doen

De Basis

Wil je leren om beter te fotograferen? En dat  in een inspirerende omgeving?Schrijf je dan nu in voor de fotocursus in het Ruhrgebied, te houden van vrijdag 27 september tot en met zondag 29 september 2019. Door de kleine groep ( max 6 deelnemers) is er veel persoonlijke aandacht. Het is eigenlijk meer 3 dagen lang coaching dan een strakke cursus. Wij werken in een kleine groep. Hierdoor kunnen we het programma en de begeleiding aanpassen aan het niveau van de deelnemer.  Techniek, camera instellingen en beeldinhoud; het komt allemaal aan de orde.

Wat is het einddoel

Na afloop ben je geïnspireerd.Maar belangrijker, je bent zelfverzekerd over wat je met jouw camera kunt.  En je kijkt anders, waardoor je ook echt betere foto’s maakt. Je verrast je familie en kennissen met andersoortige foto’s. Dat is zeker. Je gaat naar huis met een naslagwerk van wat tijdens de 3 dagen is besproken Ook krijgt je van ons een boek met technische en fotografische tips. Je een stap vooruit zien maken is onze beloning.

Hoe te werk

Door de kleine groep passen we het programma en de begeleiding aan op het niveau van iedere deelnemer.Techniek, camera-instellingen en beeldinhoud; het komt allemaal aan de orde.
Werp alvast eens een blik op het programma.Het ziet er strak en intensief uit. Voor ons is het een handvat waar we voor iedereen de beste invulling gaan geven.Ondanks dat het serieus en intensief is, moet het vooral inspirerend, leuk en gezellig zijn.

Wat heb je nodig

Enige ervaring met fotografieDigitale camera waarmee u de sluitertijd en diafragma kunt instellenZo mogelijk eigen laptop Eigen vervoer en (reis)verzekeringenLokaal vervoer regelen wij.

Opdrachten

Tijdens deze cursus ga je zelf veel fotograferen. Hierbij begeleid ik je intensief.We doen dat na een korte behandeling van de relevante theorie.Vervolgens krijg je een opdrachten waarmee je ( door mij begeleid) aan de slag gaat. 's Avonds worden enkele van je foto's besproken onder 't genot van een hapje en een drankje (inclusief).Feedback moet volgens ons namelijk opbouwend en een feestje zijn.

Praktische reis details

Prijs € 480,= pp incl BTW Deze prijs is op basis van een gedeelde 2-persoonskamer (gedeelde faciliteiten).
Voor een eigen kamer geldt een toeslag van €78,- (incl. BTW, gedeelde  faciliteiten). Inbegrepen

  • alle activiteiten zoals in het programma beschreven
  • inclusief alle entreebewijzen
  • persoonlijke fotobegeleiding door  Leo de Jong
  • handout en fotoboek
  • accommodatie op basis van volpension
  • ontbijt, lunch en avondeten
  • alle  drank en versnaperingen
  • vervoer ter plaatse

Wij geven je graag de maximale aandacht. De groepsgrootte is daarom maximaal 6 personen.
Minimum aantal deelnemers is 3 personen.

Direct aanmelden