Leo

Ik ben Leo. Vakfotograaf en jouw reisbegeleider.

Ik neem je graag mee op reis naar bijzondere plekken. Dat kan zijn tijdens een cursusdag/workshop, een fotoreis of coaching traject.

Waar ik in geloof:

  • Intensieve begeleiding, onmiddellijke feedback
  • Duidelijke taal spreken
  • Praktische aanwijzingen en voorbeelden geven
  • Makkelijk en informeel in de omgang
  • Je bent tijdens de cursus zodanig getriggered dat je na de cursus aan de slag wilt met de tips die je hebt meegekregen

Ik, Leo (1954) ben fotograaf in hart en nieren. Pas op latere leeftijd neem ik de kans om me bij te scholen tot beroepsfotograaf. U heeft baat bij mijn didactische ervaring (parttime docentschap aan de universiteit) en mijn ondernemende instelling. Ik ben een fotograferend wereldreiziger. Als ik in Nederland ben, richt ik me op bedrijfs(cultuur)fotografie. Meer over mijn stijl en werkwijze op mijn eigen site www.AgingRaw.nl

Leo in Nederland

Als ik in Nederland ben fotografeert ik enerzijds voor bedrijven, anderzijds geef ik workshops/cursussen.

Mijn bedrijfsfotografie wordt door velen¬† ‘cultuurfotografie’ genoemd. Niet zozeer het product, maar de cultuur in een bedrijf en de manier waarop mensen het product maken boeien me. Dat is zichtbaar in mijn werk.

Leo, op reis

Toen ik in Kenya woonde hield ik in mijn donkere kamer met ijsklontjes zijn ontwikkelaar op temperatuur. Tijdens mijn 7 jaar wonen en werken in Nepal had ik continu last van schimmel in zijn lenzen. En op Antarctica zat er geen gevoel meer in mijn vingertoppen. Toch is reisfotografie mijn grote liefde.

Mijn didactische scholing tot universitair docent verklaart mijn liefde voor kennisoverdracht. Doe er je voordeel mee.

En verder? Bedrijfsfotografie, authentieke niet-weterse culturen, modellen en vrij werk. Veel vrij werk !