Leo

Ik ben Leo. Vakfotograaf en jouw reisbegeleider.

Ik neem je graag mee op reis naar bijzondere plekken. Dat kan zijn tijdens een cursusdag/workshop, een fotoreis of coaching traject.

Waar ik in geloof:

  • Intensieve begeleiding, onmiddellijke feedback
  • Duidelijke taal spreken
  • Praktische aanwijzingen en voorbeelden geven
  • Makkelijk en informeel in de omgang
  • Je bent tijdens de cursus zodanig getriggered dat je na de cursus aan de slag wilt met de tips die je hebt meegekregen

Leo (1954) is fotograaf in hart en nieren. Pas op latere leeftijd als beroepsfotograaf. U heeft baat bij Leo’s didactische ervaring (parttime docentschap aan de universiteit) en zijn ondernemende instelling. Leo is fotograferend wereldreiziger. Als hij in Nederland is, richt Leo zich op bedrijfs(cultuur)fotografie. Meer over zijn stijl en werkwijze op zijn eigen site www.AgingRaw.nl

Leo in Nederland

Als Leo in Nederland is fotografeert hij enerzijds voor bedrijven, anderzijds geeft hij workshops/cursussen.

Zijn bedrijfsfotografie wordt door velen  ‘cultuurfotografie’ genoemd. Niet zozeer het product, maar de cultuur in een bedrijf en de manier waarop mensen het product maken boeien Leo. Dat is zichtbaar in zijn werk.

Leo, op reis

Toen Leo in Kenya woonde hield hij  in zijn donkere kamer met ijsklontjes zijn ontwikkelaar op temperatuur. Tijdens zijn 7 jaar wonen en werken in Nepal had hij continu last van schimmel in zijn lenzen. En op Antarctica zat er geen gevoel meer in zijn vingertoppen. Toch is reisfotografie zijn grote liefde.

Leo’s didactische scholing tot universitair docent verklaart zijn liefde voor kennisoverdracht. Doe er je voordeel mee.

En verder? Bedrijfsfotografie, authentieke niet-weterse culturen, modellen en vrij werk. Veel vrij werk !