Zen en Tasmanië

Weinig prikkels, helemaal tot rust komen. Dat overkomt ons bij het reizen door Tasmanie. Ons 18 jaar oude busje brengt ons naar de plekken waar we willen kayakken, fietsen of lopen. Vriendjes worden we met wombats (ook een buideldier) en een nieuwsgierige walibi. Die zich met de staart tussen de benen gaat zitten schamen nadat ze te lang onze privacy heeft aangetast.

Bekijk ook andere blogs

Geplaatst in Fotoreizen, Roadtrip 2022/2023.

7 reacties

 1. Indrukwekkend Leo, maar zoals jezelf al zegt, je moet er wel even voor naar Tasmanie, dat gaat mij nu ff niet lukken. In Berlijn ben in batuurlijk wel van de partij.

  Dank voor al je foto’s en blogs en goede reis terug, geniet van de laatste dagen en….. ik zou wel een mooi boek van al je fotowerk willen in kunnen zien,bop de pc blijft het vaak toch wat plat.

  Groet rob en zie je in Nederland, lsnge broek is nog nodig

 2. Wederom prachtige foto’s natuurlijk van Sam ( samen met oma) , maar ook van de dieren ( zo dichtbij! En geïnteresseerd in jouw gymnastische oefening 👌).
  Nog even genieten en straks een goede terugreis naar Lonneker!

 3. ik kan mij niet voorstellen dat de foto bij Zen en Tasmanier, (links boven in), de twee windbomen en huis op de helling in Tasmanie genomen is. Tasmanie is toch zeer bosrijk.
  Is dit echt waar en waar / bij welke plaats mag dit dan zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *