Een lang weekend schiermonnikoog

Een lang weekeind Schier, mooi weer en heerlijk gezelschap. Wat een kadootje. Drie dagen intensief fotograferen, veel discussie en mooie gesprekken. De fotografische uitdagingen die ik had verzonnen waren lastig. Hoe maak je van een idee een foto? Waar halen we die invoerende lijn vandaan? Hoe kies je een compositie die het onderwerp versterkt. Welk gevoel geeft de foto? Hersens kraakten en tanden knarsten. Het was we genieten!

Geplaatst in Fotoreizen.

3 reacties

  1. Eindelijk was het zover…. het lang verwachte fotoweekend op Schier met Leo en andere “oude” bekenden. De opdrachten waren inderdaad pittig, maar ook heel leuk en creatief bedacht. Na iedere opdracht stonden we even vertwijfeld wat we hier weer van moesten maken. Maar toch lukte het telkens, mede door de enthousiaste aanmoediging en tips van Leo.
    Ook de nabespreking van de foto’s en de positieve wijze waarop Leo dit doet zijn van grote waarde. Het was weer een heel fijn, gezellig en leerzaam fototripje met Metdefotograafopreis!

  2. Een paar maanden extra wachten was het wel waard voor we de trip naar Schiermonnikoog konden maken. Een gezellige groep, veel fotograferen, aardige opdrachtjes kregen we, leuke gesprekken tijdens het wandelen naar een bepaalde lokatie en tijdens het eten, improviseren wat wel en niet kon in deze tijd, nabespreken van de gemaakte foto’s en niet te vergeten de tips van Leo, alle ingredienten voor een geslaagde fototrip waren dit weekend aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *