Eindelijk, we kunnen weer!

Schiermonnikoog, here we come! Het kan weer. In april moest ik door de corona-maatregelen de fotoreis naar Schiermonnikoog afblazen. Helaas, maar begrijpelijk.

Komend weekeinde gaan we met ons zessen 3 dagen heerlijk fotograferen. Met veel oefenen, experimenteren en uitgebreide fotobesprekingen krijgen de deelnemers weer nieuwe inspiratie.

Tijdens eerdere bezoeken aan 'Schier' kreeg ik al te maken met veel verschillende weersomstandigheden. Fotografisch is dat natuurlijk een cadeautje. Een ruige overtocht op de veerboot en dramatische luchten aan de noordzeekust. Maar bovenal oog voor detail bij het ontstaan van duinen, het prille begin.

Kleine groepen, de volledige vrijheid om te doen wat je zelf wilt. Het is een programma met iedere dag weer uitdagende locaties. En veel aandacht om het werk van iedere dag na te bespreken. Kortom, we gaan weer genieten. Schier, here we come!

Heb jij een idee voor een mooie fotolocatie ? Deel het met me, mijn fotoreis-programma voor de komende tijd staat nog in de steigers!

Ben je benieuwd naar foto's van Schiermonnikoog? Bekijk dan mijn galerij.

Geplaatst in Fotoreizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *