Opa worden, een nieuwe ervaring

Als je bijna opa bent, zie je opeens om je heen allerlei kunst met datzelfde thema. De bekende gekleurde bril? Zo iets gewoons wordt opeens een persoonlijke, unieke emotie. En voor mij natuurlijk een foto object.
Weer geland van de roze wolk zien we nog de start van de beroemde Sydney naar Hobart (op Tasmanië) zeilrace. Dat wordt dus onze volgende bestemming. Zeker weten. Nu al zin in. Tasmanië, here we come.

Blogreeks Roadtrip 2022/2023:

Blog 12: Cultureel besef oppoetsen (21 januari 2023)
Blog 11: Opa worden, een nieuwe ervaring (14 januari 2023)
Blog 10: Van South coast naar Sydney (7 januari 2023)
Bekijk blog 9 en eerdere blogs

Geplaatst in Fotoreizen, Roadtrip 2022/2023.

12 reacties

  • Hoi Hans, dank je. Wij zoeken nu de Tasmanian Devil, schijnt een venijnig beestje. Geen rol model voor kleine Sam hoop ik. Hij heeft een relaxt begin van het leven, bijna net zo relaxt als zijn ouders. No worries, mate.
   Tot in het voorjaar, klimmen in Arco??

 1. Staat je goed Leo, dat opa zijn. De liefde straalt er vanaf. Ik ken dat gevoel maar al te goed. Daar kan niets tegen op. Veel plezier nog. Tasmanië lijkt me geweldig!

  • Dank je, John. In april ben ik weer van de partij, dan hoor je live de meest recente belevenissen, Voorlopig Tasmanie, geen straf . Groet, ook aan de andere tennissers.

 2. Gefeliciteerd opa Leo en oma Yvonne. Geniet van jullie kleinkind. En dan op naar Tasmanie, voor jullie 7 weken, wij hebben daar slechts 2 weken rond kerst/nieuwjaar doorgebracht met onze zoon, een geweldig stukje aarde, waar je hele mooie wandelingen kunt maken. Geniet ervan

  • Dag ina, leuk dat je ons nog steeds volgt. Je kent Tasmanië, ik hoef je dus niet uit te leggen hoe geweldig dit eiland is. Puur genieten, en veel wandelen. Groet van ons

  • Dag Gerran, dank voor de felicitaties. Wat een voorrecht om dat van dichtbij te mogen meemaken, aan de andere kant van de wereld.
   Wij hebben nog steeds een mogelijkheid voor een dagje fotograferen staan, nog geïnteresseerd? Vanaf april ben ik weer thuis! Groet van ons

  • Hoi wil, ja, Sam is een heel mooi kado. En een goede start als wereld burger. Het zal je maar gebeuren, geboren worden aan de andere kant van de wereld. Leuk dat je ons nog steeds volgt, het volgende bericht laat foto s zien van Tasmanie, waar we nu op zoek zijn naar de Tasmanian Devil. Groet!!

 3. Gefeliciteerd opa en oma, wat mooi.
  En wat weer een geweldige foto’s.
  Heel veel plezier in Tasmanië, en ik kijk uit naar jullie volgende blogs en foto’s
  Groeten Harm.

  • Hoi Harm, wat een trouwe volger ben je. Je kunt het lezen en zien, het leven is nog steeds een droom. Geen winter, wel Tasmanian Devils. En nu zowel dochterlief, schoonzoon en een kleinkind in de buurt. Voor april zijn we dan ook niet terug, daarna moet er weer getraind worden in de lastig en p de mountainbike. Groet van ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *