Cultureel besef oppoetsen

We waren 7 weken in de bush, nu 3 weken in de stad. We gaan ons dus uitleven aan de culturele mogelijkheden van Sydney. Een flitsende audio visuele show over het leven van Van Gogh (gemaakt in Singapore, nu te zien in Australie. Waarom is Nederland hier niet de trekker van?).
Andere musea vervlechten modern met aboriginals kunst. Wat een heerlijke, bijzondere combinaties levert dat.
En verder? De tour goes on. De volgende blogs komen na Tasmanië, waar we weer 7 weken de bush in gaan. Nou ja, toegegeven, het wereldberoemde Mona museum in Hobart laten we zeker niet links liggen. Wordt vervolgd dus.

Blogreeks Roadtrip 2022/2023:

Blog 12: Cultureel besef oppoetsen (21 januari 2023)
Blog 11: Opa worden, een nieuwe ervaring (14 januari 2023)
Blog 10: Van South coast naar Sydney (7 januari 2023)
Bekijk blog 9 en eerdere blogs

Geplaatst in Fotoreizen, Roadtrip 2022/2023.

7 reacties

  1. Leuk weer wat van je te zien en horen Leo. Mooie tentoonstelling zo te zien. Ja, opa Leo kijkt dus ook even door een roze bril. Hoort ook weer bij de levensfase. Benieuwd naar jullie ervaringen met Tasmanië.
    Hartelijke groet

  2. Hoi Henk, dank voor je reactie. Jawel, ook wij met een roze bril, Grappig mannetje, net zo relaxt als de ouders. Dat is dus een goed begin. Wij zijn op zoek naar de Tasmanian devil, schijnt een venijnig beestje. En verder genieten we volop van de zomer.
    Al een datum gebruikt voor het ww varen in mei ? Groet van ons

  3. Ha die Leo, tot nu toe Australie mooi kunnen volgen door jou, dank. Mooi werk weer. Waar blijft Tasmanie? En wanneer ben je weer in Nederland? Of gaat de reis weer verder? Ik ben benieuwd…….

    Geniet nog even en ik zie uit naar Tasmanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *