Terugblik 2022 en vooruitblik 2023

Het was een raar half jaar met maar twee fotografische workshops. Toch was het genieten om te fotograferen tijdens een 2 daags Muenster/Enschede programma en respectievelijk 4 dagen in Hamburg. Het leverde weer het nodige fotowerk.

Het was een raar half jaar omdat veel van mijn energie en tijd opging aan revalidatie. Ik ben nu de trotse bezitter van een titanium knie, hoewel ik net zo gelukkig zou zijn als dit niet nodig was geweest. Maar nu dus weer up-and-running (nou ja, aan het opbouwen) en vol met plannen.

Vanaf april 2023 ga ik weer los met fotoworkshops en fotoreizen. Berlijn staat al in het programma, kortere workshops in Nederland komen er ook weer aan.

De komende 6 maanden verschijnt er weer regelmatig een blog en nieuwsbrief. Ik ga, samen met Yvonne, 6 maanden rondreizen en fotograferen in Australië. En erbij zijn als dochterlief ons kleinkind baart.

Er komen dus blogs (no worry, niet van het kleinkind), blijf me volgen. En heb je wensen of ideeën voor fototrips in 2023, stuur me dan een berichtje.

Blijf me volgen, dan houden we contact!

Bekijk de foto's van de 2 daagse fotoreis naar Muenster/Enschede en de 4 daagse fotoreis naar Hamburg.

Geplaatst in Fotoreizen, Fotoworkshop, Roadtrip 2022/2023.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *