Storm bij Rome

Bij de kust onder Rome krijgen we storm over ons heen. We wachten af. Na de storm gaan we het strand op. We zien de schade van deze en eerdere stormen. En dit is nog maar het begin van het natte seizoen ! Na Rome de zondvloed ?

Blogreeks Roadtrip 2020/2021:

Blog 11: Storm bij Rome (25 december 2020)
Blog 10: Het is rustig in Rome (20 december 2020)
Blog 9: Het Italiaanse platteland (14 december 2020)
Blog 8: Rome, het geloof en het 'goede' leven (10 december 2020)
Blog 7: Als de toren van Pisa recht zou staan (4 december 2020)
Blog 6: Corona geeft ruimte (30 november 2020)
Blog 5: Toekomstbestendig wonen (9 november 2020)
Blog 4: Van Frankrijk naar Italië (29 oktober 2020)
Blog 3: Rechtlijnig Noord-Frankrijk (23 oktober)
Blog 2: Wanneer heb jij voor het laatst.. (19 oktober 2020)
Blog 1: On the road again (5 oktober 2020)

Geplaatst in Fotoreizen, Roadtrip 2020/2021.

9 reacties

 1. Mooie foto’s Leo. Kerst in de storm is weer eens wat anders dan een witte kerst. Hopelijk is het coronavirus in het voorjaar zover beteugeld dat nieuwe fotoworkshops weer tot de mogelijkheden behoren. Ik ben benieuwd naar je nieuwe programma.

  • Dank je, Toon. Ik kijk ook your naar het voorjaar programma. Weer volop workshops een korte reizen op mijn ( nog niet gepubliceerde) agenda. Hopelijk gaan corona ontwikkelingen spoedig de goede kant op zodat de realisatie weer mag en kan. Ik blijf daarin voorlopig nog behoudend. Geen corona onder mijn workshopdeelnemers!

 2. Beste Leo,

  Dank!!
  Mooie foto’s die de schade en de sfeer goed weergeven!
  De mensen die achter de schade zitten lijken me ook interessant. Blokkeert de Covid dat je met hen in gesprek kunt gaan?

  Blijf jullie graag volgen!
  Alvast een heel goede Jaarwisseling en een Gezond 2021 !

  • Wim, dank voor je reactie. Ja, leuke vraag; de mensen die een rol spelen achter de beelden. Ik merk dat het lastig fotograferen is in corona tijd: de betrokken mensen zijn niet of nauwelijks te vinden. Waar zijn ze? De foto’s tonen een bizarre wereld van met nauwelijks mensen. Voelt een beetje luguber.
   Dat gevoel krijg je zeker bij mijn blog ‘rome is leeg’. Ik zit nu in lockdown op Sardinie, inclusief straatverbod. Hopelijk mag ik me over 10 dagen weer gaan bewegen. Foto’s hiervan komen…..

 3. Dag Leo en Yvonne,
  Met veel plezier volg ik jullie, wat een prachtige foto’s zitten er weer bij!
  Fijn om zo een beetje met jullie mee te reizen.
  Goede tijd!

 4. de Nederlandse taal wordt nu verrijkt met nieuwe woorden, wat denken jullie bij voorbeeld van driemetersamenleving (geaksepteerd door de beroemde Van Dale, en lockdown, ik zou dit laatste trouwens een anglicisme willen noemen…..
  hebben jullie geen last van condens in jullie woonverblijf op wielen? wij hebben al overnachtend met de honden in onze iglomobiel altijd in een druipsteengrot geleefd,
  en we zijn er opnieuw van overtuigd dat leo een gouden fotografisch oog heeft…..
  tot de volgende blog,

  groet,
  hyls en nies

  • Ja, deze nieuwe situatie creëert veel nieuwe woorden. Ik probeer er wat nieuwe beelden aan toe te voegen. We slapen in het tent dak op ons vw busje, dus voldoende frisse lucht om condens te voorkomen. Gelukkig! Binnenkort de formele aankondiging van mijn digitale foto expositie “corona verstilt Italie”. Maar jullie weten het nu als eersten😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *